lördag 30 augusti 2008

Cinas garn

Vi har fått en ny garnaffär i Sundsvall! Carina har övertagit Lottas affär, Ester Nilssons eft har blivit Cinas garn. Det har verkligen blivit en ny butik av en gammal. Carina har rivit ut allt, röjt, målat och satt in ny inredning. Jättefint. Ljust och öppet och inbjudande. Carina är verkligen rätt person för detta. Ett lyft för alla stickare i stan!
Några av oss från Mittmaskan och stickkaféet stickade gemensamt en blombukett och lämnade över i torsdags på öppningsdagen.

Äntligen har Färgkrafts garn hittat hit. Helt oemotståndligt! Vi är många som fallit för de underbara färgerna dessa första dagarna.
Mina härvor ligger på bordet i vardagsrummet för beundran och klappar. Köpte också ett litet häfte med Färgkrafts mönster. Men det är svårt att bestämma vad det skall bli av garnet. Skall försöka koncentrera mig på att sticka färdigt Glee, den pågående Denimkoftan först.

4 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Vilken härlig och fin affär ni har fått, grattis, den ser så fin ut.
Vi här nere har också fått en ny butik, madebyme, den är fin och har mycket fina och härliga garner.
Må så gott på dej.
Eva.

Mia sa...

Du Maria, jag kommer inte igång med stickningen... kan du tänka dig att sticka färdigt ett par handledsvärmare till mig? med pärlor och snibbar vid handleden<+

Gita sa...

Vad härligt med en sådan fräsch garnaffär! Jag längtar till Sundsvalls affärer och kommer snart på besök.

Alde sa...

Hej Maria! Så kul att hitta din sida... vi bor i samma stad men jag har helt missat vår nya butik men ska naturligtvis gå dit så fort som möjligt!
Ha det så gott och tack!