onsdag 19 mars 2008

Med foten i vädretHär sitter jag med foten på min största kudde och pustar. I måndags blev foten opererad i Umeå. Efter två års trassel och ointresse från ortopeden i Sundsvall, blev jag tagen på allvar på Norrlands Universitetssjukhus och behövde "bara" vänta 9 månader i operationskön. Men nu är det gjort! Foten har fått en stor Monkey-socka i Regia. Monkey var ett mönster i min smak, roligt att sticka. De närmsta två veckorna får foten inte belastas, det hade jag inte räknat med. Att hoppa på kryckor enbent är minst sagt jobbigt. Har träningsverk i både armar och ben nu andra dagen, trots ett par månaders styrketräning. Det kommer att bli stickning och läsning på heltid. Tur att jag har så mycket nytt garn, tre nya talböcker från biblioteket och en hög olästa böcker. Ni som bor i Sundsvall får gärna komma på besök, gärna med stickning.

4 kommentarer:

Britt-Marie sa...

En jättekram till dig och jag hoppas allt funkar efter operationen. Ditt "recept" är inte så tokigt, stickning och läsning.
Kram

Annela sa...

Det blir en lugn påsk för dig; tur att det finns garn och böcker.
Jag hoppas att allt går enligt planerna med din fot.

Mia sa...

Oj då, då får vi inte se dig på GBådom i det närmaste. Ta hand om dig och sticka och läs, det är bra rehabilitering... Jag har själv kommit igång med lite stickning igen, lite gamla grejer som väntat på mig... Ha det gott Maria

agata sa...

Det ser inte så kul ut, men du har ju åtminstone en snygg socka att titta på. Hoppas det läker snabbt! Glad påsk!