torsdag 9 juli 2009

Åter hemma!Ännu en semestertur är avslutad, denna gång till Gotland på ett 60-årskalas via Karlshamn och Malmö till Halmstad. Även detta en resa i strålande sommarväder, nästan lite väl varmt emellanåt, särskilt i Malmö. Mest vandrarhemsövernattningar men också ett par nätter på hotell. (Bilderna ovan ligger i fel ordning, men datorn vägrar ändra på det).
Jättetrevligt har det varit. Tack Eva S för ditt fina firande, fest i dagarna tre i Klintehamn. För första gången har jag varit på Fårö och sett på raukar mm. Även första besöket i Malmö, utöver tåg till båtbyten. Karlshamn var också en trevlig bekantskap med det bästa vandrarhemmet hittills. Tyvärr drog algblomningen in andra dagen. Fy vad äckligt. Har bara varit med om det en gång tidigare för länge sen på Gotland.
Överallt har jag badat; första doppet i Klintehamn var svinkallt, sen har det blivit allt varmare. Allra häftigast var badet på Östra Stranden i Halmstad i måndags med jättevågor.
Jag har stickat vidare på min upp och ner-kofta under resan och också lite på de andra två medtagna stickningarna. Inga garninköp, men två stickböcker som jag inte kunde motstå, dels en bok från 1950 hittad på ett antivariat och en bok om gotländsk stickning. En del klädfynd blev det i Malmö och Halmstad trots att jag alls inte var ute på shoppingtur.

Jättehärligt är det att resa runt - men väldigt skönt att komma hem igen. Idag ösregnar det här i Sundsvall. Jag har tvättat och håller på och läser tidningshögen som samlats. Massor av bloggar ligger på tur.

2 kommentarer:

Carina sa...

Glöm nu inte att skicka mig mobilnumret så vi inte missar varandra vid nästa Halsmtadsbesök.

Kul att prata med dig tidigare ikväll också.

Bloggblad sa...

Hittade du nåt trevligt garn på Gotland? När jag var där för ett par år sen, kom jag hem med härligt mjukt garn till två stora sjalar.

Sporadiska bloggbesök blir det även för mig i sommar... ganska många har tagit sommarpaus och det är egentligen rätt bra, då får jag mer tid till all röjning som jag vill ha klar under sommaren.