fredag 24 april 2009

Blåsippan ute i backarna stårÄntligen även här i Medelpad! Vårvärme är det också. Fast stor skillnad mot Stockholm, där jag var i helgen, ändå vad gäller grönskan. Nästa vecka blir det ännu en resa söderut, till västkusten. Har längtat länge.
En del läst och stickat har det blivit. Det får bli en månadsredovisning framöver.

Har varit med i Sticka meras Garn och chokladbyte och fick detta för några dagar sen från Härjedalen:Jättetack, Camilla! Är nyfiken på om du har någon blogg? Har stickat både fingervantar och sockar i Step och det blir verkligen mjukt. Det passar utmärkt med ett nytt nystan, sockarna jag stickade sist blev inte bra i passform. God choklad, särskilt den (till vänster) med fikon och mandel i. Duschkrämen med skrubbverkan är en riktig höjdare.
Har ätit middag hos min dotter idag och passade på att fota Einar i koftan som blev färdigstickad för några veckor sen. Han är numera en krypande baby som gärna reser sig upp och står. Jag försökte fånga honom krypandes men lyckades inte, så det blev så här istället. Koftan är stickad i ett mönster från Drops där man stickar från ärm till ärm. Har än en gång använt Lorna Lace Shepard wool. Det röda garnet räckte inte riktigt utan fick skarva med blått och blå/rött melerade rester. Eftersom färgerna är så välstämda blev det ok ändå.

Till sist, en efterlysning: har ännu inte fått bok 2 i pocketbyte mini????

2 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Jag kollar!

Anonym sa...

Hej!

Ett paket är på väg till dig. Ursäkta förseningen. Tiden verkar springa ifrån mig.

Hälsningar från din bokbytarvän