torsdag 3 april 2008

Dagen efter

Denna gråa dag håller på att passera utan att jag riktigt kommer igång. Södra Berget har försvunnit i diset, jfr förra vyn från min balkong. Hoppar fortfarande omkring med foten i gips nu med så pass mycket styrka i armarna att jag klarar husets trappor (två våningar). Har fått en infektion i såret och äter pencillin. Det blev tre turer ner och uppför trapporna och kliva in-kliva ut i bilar igår. Det tog nog på krafterna. Äntligen kom jag iaf iväg på vårt stickcafé. Tack vare Mrs Petersson som ställde upp med skjuts. Dessutom hjälpte hon mig fixa in boknördsbilden här. Det borde jag fattat själv men tänkte det mycket krångligare än det var. Jättetack! Har nu också äntligen lyckats med att få in besöksantalet i sidfoten på bloggen. Sånt gör en ovan bloggare riktigt nöjd med sig själv!
Garnkorgs-Maria kom till stickcaféet med mina senaste inköp. Ett enfärgat Opalnystan, en sjalnål och två blåa varianter av Lorna Lace's sockgarn, jeans och navy. Jag kunde inte välja. Har idag valt att använda det ljusare, jeans till sockklubbens aprilsockar.Idag har jag sytt ihop linlinnet och börjat på spetsen som skall vara i nederkanten. Lite trixit var det att komma underfund med mönstret. Lyssnade samtidigt på upplösningen i den amerikanska deckaren En 2:a chans av James Patterson. Den utspelar sig i San Francisco och beskriver ett blodigt seriemordsfall som en kvinnlig kriminalinspektör och hennes tre vänninor som är journalist, åklagare och rättsläkare löser. Inte riktigt min smak, för skruvad och för mycket våld. Gillar engelska och skotska deckare bättre.

1 kommentar:

Mrs Petersson sa...

Nu har jag gjort Boknördstestet själv också. Fick 68%. Lite i underkant för en som drivit bibliotek och är med i bokklubben som har testet, men får väl skylla på att jag är småbarnförälder.

Tack för senast förresten.