söndag 25 januari 2009

Snöfall

Det har snöat nästan hela helgen och snöhögarna växer. Det passar bra eftersom SM i skidor just nu pågår här i stan. Nu får man hålla tummarna för att temperaturen håller sig kvar på minussidan.
Helgen har varit fylld av födelsedagsfiranden. Först för Eva som fyllde 50 i höstas och nu bjöd in fiolgruppen till spelkväll hemma hos sig. God mat och mycket spelande (för de andra 17 spelkvinnorna, om rätt ska vara rätt 16 + en spelande man). Vi åt och drack och umgicks också, så det blev en trevlig kväll även utan fiol för min del.
Idag firade Louise i Härnösand sina 60 år med öppet hus med kak-kalas. Helt fantastiskt, ett sånt kakbord har jag aldrig sett förut. 20 sorter! Ångrar så att jag inte hade kameran med. Ett par sorter stod Lasse, hennes man och Miriam hennes ena dotter för, men resten hade hon bakat själv. Mycket imponerande och gott. Synd att det omöjligen gick att smaka på allt. Massor med folk kom och åt massor av kakor och umgicks. Också detta ett jättetrevligt födelsedagsfirande.
Har börjat nedräkning till gipsavtagningen, 10 dagar kvar. Har blivit mer rörlig med armen och klarar att virka lite. Hittade ett gammalt virk-ufo i gömmorna, en väska från ett gammalt VI-mönster. Men jag längtar till att sticka igen. Att läsa alla stickbloggar får det att klia i fingrarna

1 kommentar:

teresa sa...

Gillade din Alice Starmore-tröja, superfin!
Vad kul att du kan virka iallafall - man får vara glad för det lilla när man är sjuk! Det kanske blir en helt ny "karriär", för det finns ju massor av fint att virka också.
Du kanske skulle testa att brodera också?