söndag 16 november 2008

Vackra garner
Här har jag varit med. Första gången i ett byte. Inte så lite spännande. Både att fundera på vad jag skulle skicka och sen att vänta på paket. I fredags kom det!

Ett bulligt paket från Karlstad som innhöll en underbar blå härva entrådigt garn från Ullcentrum. I perfekta blå nyanser. Och ett the med smak av kardemumma och något syrligt, Selmas sagoblandning heter det. Jättegott! Stort tack, Katarina!
Min Ishavskofta blev klar igårkväll. Dvs stickningen. Har påbörjat monteringen idag, den skall virkas, inte sys ihop. Det tar sin lilla tid det också. Fick börja om flera gånger innan jag blev nöjd. Kunde inte hålla mig från den underbara garnhögen som nu pryder vardagsrumsbordet utan gav mig tillåtelse att varva monterandet med lite stickning.
Har börjat sticka i härvan längst ner på bilden, från Lorna Lace. Eftersom det mesta av dessa garner är tänkta till julklappar, blir det ingen närmare beskrivning än.
Fint väder har det varit idag, åtminstone vackert (egentligen kallt och blåsigt). Tog en promenad efter kyrkobesök och njöt visuellt. Äntligen lite snö på marken!
Här är Selångersån som rinner genom stan, i bakgrunden mitt bostadsområde vid foten av Norra Berget.

2 kommentarer:

teresa sa...

Härliga garnhärvor!
Hur är Lornas att sticka i? Har aldrig testat, men är sugen.

monke sa...

Vilket garn! Man får sån lust att klämma lite!