lördag 8 januari 2011

Lat dag

Ingenting har jag gjort mer än läst bloggar och slölagt Harpan på datorn. Lyssnat på På minuten på P1 och stickat några tråkiga varv på andra sockan till Erik. Drygt -15 ute. Ville ut i skidspåret men avstod eftersom det är helg och bussarna bara går var 30:e minut då. Har bara knappt 10 min bussresa till närmsta skidspår men det blir för kallt att behöva vänta på bussen efter åkningen. Kan ju inte tidsanpassa mig i spåret. Sur fortfarande för gårdagens misslyckade skidåkningsförsök. Efter det ymniga snöandet under trettondagshelgen visade det sig att skidspåret jag valt inte var uppkört. Tänkte ändå pröva att spåra själv en kortare slinga och klev över vallen ut i djupsnön för att sätta på skidorna. Borde ha klättrat över med påsatta skidor. En skidbinningen hann isa igen, omöjligt att få fast pjäxan utan att ha något tillräckligt vasst och tunt att peta med. Dj helv... det slutade med busstur hem igen. På vardagseftermiddagar går bussarna iaf var 10:e minut.
Skall trösta mig med Stjärnhop, ett glas vin och en film! Det lär komma fler skiddagar!

2 kommentarer:

doktoranden sa...

Ja, ibland går det inte riktigt som man vill. Bara att ta ett djupt andetag och fokusera på annat. Vilket är lättare sagt än gjort. Ett glas vin och en film låter utmärkt. Själv ska jag njuta av lite vin och titta på stjärnorna på slottet. Gott nog det oxå. Trevlig lördagskväll!

Carina sa...

Det brukar kännas väldigt snopet när man gör sådana där "missar" och man undrar egentligen hur man tänker. Och ingen annan kan man skylla på heller. Har precis tittat på Stjärnorna på slottet också. Har blivit tradition vid denna tiden på året. Nu ska jag läsa lite bloggar, kanske skriva lite själv.