fredag 31 oktober 2008

Hemma igen!

Hemma igen efter ännu en sjukresa till Umeå. Efter fyra nätter först på patienthotellet och sen på sjukhuset efter operationen. Blödningen i ögat hade orsakat ett hål i näthinnan men som tur var hade den inte hunnit lossna. Fortfarande är jag enögd, höger öga är delvis fyllt av luft som efterhand kommer att försvinna, nu är det som att ha vatten i ögat.
Jätteskönt att vara hemma igen. Det är trist att ligga på sjukhus och inte ens kunna få besök. Dessutom höll mina medtagna stickningar på att ta slut. Även böckerna.

Här hemma, redan innan resan krånglade internetuppkopplingen. Ringde support innan resan men fick ingen direkt hjälp. Det funkade inte nu heller vid hemkomsten. Svor och gjorde en ny genomgång, stängde av, drog ur anslutningen, satte i och slog på och voilá det funkar!!! Fattar bara inte vad jag egentligen gjorde men det spelar inte så stor roll.

Återkommer med stick och läsrapport imorgon. Måste läsa i kapp på alla era bloggar nu!
Hoppas att ni Sticka-representanter som hade konferens här i Sundsvall förra helgen fick fina dagar tillsammans. Det hade verkligen varit roligt att delta men jag var upptagen. Hann i alla fall hälsa på Eva.

2 kommentarer:

Mia sa...

jag håller "ögonkontakt" med dig, hälsar på dig, men bara på nätet... kram Mia och lycka till

(saknar du stickprojekt? får man lägga in en beställning?)

Eva i Halmstad sa...

Hej
Va skönt att höra att de gott bra med operationen, är alltid svårt att ha de framför sej.

De var skoj att träffas synd bara att de blev en sån liten stund.

Må så gott de går och hälsa till Natalie, har för mej att de var så hon heter, träffade ju många nya mäniskor i Sundsvall så de är lite svårt att hålla ihop.

Eva.