onsdag 17 oktober 2012

Mera stickkontakter!


Utöver stickkontakterna irl så finns där alla nätkontakter inte att förglömma. Man behöver inte känna sig ensam trots att man sitter ensam hemma i fåtöljen med sin stickning! Efter alla bloggkontakter och Ravelry finns ju nu också stickcaféet online på facebook, Visa Lisas underbara skapelse, som träffas på nätet på tisdagar och torsdagar på eftermiddagarna. I veckan har jag upptäckt ännu en ny kontakt, stickpodden via online-caféet. Två tjejer i Kalmar har startat poddsändningar som de spelar in i den enas garderob. Hittills har två avsnitt sänds uppbyggda kring trevligt småprat kring stickrelaterade ämnen. Jag har lyssnat via bloggen som deras stickgrupp Stickklubben har. Där finns också innehållsförteckning i punkter med länkningar till det de pratar om. Man kan också prenumerera via facebook. Jättekul!  

Sen finns det ju också mängder av roliga och inspirerande stickevent och kurser att åka på. Och symässor.
Det är verkligen trevligt att träffa både gamla bekanta och nya stickare i nya sammanhang. Under de senaste åren har jag hunnit med både stickläger i skogen, stickstämma, stickfest i väst vid havet, stickresa till Danmark och skulle gärna ha deltagit i många fler event, kurser och resor. Tyvärr sätter de egna ekonomiska ramarna gränser.

2 kommentarer:

Elin Johansson sa...

Vad kul att du hittat fram till vår podd! Hoppas att du tycker om avsnitt tre också som kommer på måndag. :)

Anita Lindström sa...

Jag har besökt ett paradis för stickentusiaster se min blogg! tidlosa.blogspot.com/2012/11/ett-paradis-for-stickintresserade