måndag 9 augusti 2010

Stickläger i Fattigskogens vildmarksby


Även denna sommar har jag varit på stickläger, åter i dalaskogen, men inte samma skog som i fjol. Mitt ute i Tiomilaskogen, bortom allfartsvägarna, hade Ulrika hittat den perfekta platsen för årets stickläger. Inkvartering i små timmerstugor och en storstuga med matsal och ett gårdstun med vidunderlig utsikt. Gott om plats för 31 stickerskor från Malmö i söder till Arvidsjaur i norr. Dessutom med bekvämligheter som wc och dusch och god mat. Helt enkelt paradisiskt.
Vi stickade och pratade och blev inspirerade till nya stickningar från morgon till kväll, en del även nattetid.


En höjdpunkt var garnfärgningskursen med Karin. Kunde aldrig tro att det skulle vara så roligt att blanda färger och pröva olika tillvägagångssätt.

Och resultatet sen! En orgie i färger...
Mina färgningar (inte helt överraskande...hm...)Tilläggas bör att min lilla enkla kamera inte ger helt rättvis färgåtergivning. Vill ni se fler bilder från lägret, både av omgivningen och av alla vackra färgningar mm mm, med kvalitet av en helt annan klass så gå vidare till Ulrikas blogg. Här finns också länkar till övriga bloggande deltagare.

Ja, alldeles fantastiskt härliga, inspirerande och roliga dagar var det! Ett jättetack till Ulrika som ordnat och organiserat. :-)

1 kommentar:

Ulrika sa...

Och tack för att du kom och var en del av det, det var så roligt att träffa dig igen! Kram!