tisdag 23 december 2008

God Jul!


En riktigt God Jul vill jag önska alla stickande och läsande bloggvänner!
Nu är granen klädd, skinkan färdig, alla julklappar och födelsedagspresenter inslagna. Nästan, två mjuka paket blev inte klara i tid utan får överlämnas senare. Tiden räckte inte till stickning de här senaste dagarna.
Inga julkort har det blivit i år heller och inget eget julgodis. Man hinner inte allt varje år.
Julen har de senaste 32 åren varit en extra speciell högtid som också inrymt födelsedagar. Båda mina barn är födda under julhelgen. Åsa anlände till världen sent på julaftonskvällen en vit och kall vinter i Göteborg. Erik, hennes lillebror föddes här i Sundsvall på förmiddagen på juldagen fyra år senare, också det en kall, vit vinter.
Under alla år har vi firat födelsedagar med tårta först och sen jul två dagar i rad. I år kommer det att bli lite annorlunda med ett gemensamt sammanlagt 60-års firande på juldagen. Inte dåligt, eller hur?
Hoppas nu att ni alla får det lugnt och skönt och många mjuka garnpaket och hårda bokpaket.

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej Maria och God Jul! Vad lustigt att båda dina barn är födda under julen. Det kan ju bli riktigt mysigt. Filip är född den 29:e dec så det kommer att bli kalas här om några dagar också.
Vi ses under det ny året!
/Maria

margareta sa...

Hittade till din sida idag, vilken julfest med födelsedagar och julfirande samma helg. Har stickat många maskor under åren och har svårt att sluta då jag börjar. Kommer hädanefter att ofta tita in på din blog.
/Margareta

Eva i Halmstad sa...

Hej en sen julhälsning från mej , men tänkte de kunde vara roligt här på detta inlägg, eftersom jag också har födelsedag på julafton.

Ha de så gott och go fortsättning på de nya året.
Eva