onsdag 10 december 2008

Det är mycket nu..

.. men det är jag väl inte ensam om att uppleva. Förutom det vanliga decemberstöket så är min lägenhet i totalkaos. P g a ryggvärken insåg jag att min säng var otjänlig och sov en vecka i extrasängen i arbetsrummet. Insåg också, vilket Åsa envist påpekat en längre tid, att jag behöver en ny säng. Resultatet blev en tur tillsammans med henne och Einar till IKEA. 1 st ny säng inköptes. Tur att IKEA har flera olika prisklasser! Men eftersom sängen behövde frakt så passade jag på att slå till med nya Billy-bokhyllor. Har sen länge planerat byta ut arbetsrummets gamla lagerhyllor (fr 70-talet) till Billy-hyllor. Det blev två nya hyllor till vardagsrummet. Två gamla därifrån skall sen förflyttas till arbetsrummet. Alla som gör bokhylleförändringar inser vad detta innebär; ett kaos av bokhögar överallt. Dessutom hyllmonteranden, mängder av emballage ... ja, ett allmänt kaos. Ingen fördel att ha ont i ryggen heller.
Men,
nu är hyllorna i vardagsrummet på plats, den nya sängen är invigd. Bara arbetsrummet är i röra.
Datoruppkopplingen funkar igen, helt obegripligt varför den inte gjorde det här om sistens.
Jag håller som bäst på med att göra i ordning julpaket i julpåse Large-bytet som en bok om dagen organiserat. Lite sent ute är jag, paketet skulle vara på väg idag. Hoppas min mottagare har överseende.
Det kommer ett inlägg med bilder på stickat, mera julfolkmusik mm inom de närmsta dagarna, om nu bara uppkopplingen funkar, får jag väl tillägga.
Ikväll skall jag fira nobeldagen, en kompis har bjudit in till sin traditionella nobelfest. Det blir spännande!

6 kommentarer:

Petra C sa...

Känner helt klart igen det där med att det är mycket...
Har skickat din julklappspåse idag. Kanske den rentav dyker upp hos dig imorgon eller på fredag. Hoppas du blir nöjd!

Full bokhylla sa...

Mottagaren är mycket tålmodig, och har dessutom bestämt sig för att sparar julpåsen till julafton, så en liten försening är bara bra för min nyfikenhet.. Lite mindre tid på sig att klämma och skaka och gissa...

Lycka till med bokröran! Hoppas du ser ljuset snart!

Carina sa...

Vad spännande det låter att gå på "nobelfest". *ler*

Vi har så rörigt hemma här så det kan kanske rent av slå dig. Det blir mycket när man ska slå ihop två kompeltta hem och göra ett nytt av det och dessutom två föräldrahem som damp ner mitt i röran. Och det känns aldrig som blir klar med upplockning och sortering heller. En del saker måste man också liksom värka in för att klara av att göra sig av med.

Kram Carina

teresa sa...

Hoppas sängen blir bra och att ryggen "kryar på sig"!
(själv börjar jag bli så bra i ryggen att jag fundera på att ta bort förhöjningen på sängbenen...)

Eldstickan sa...

Jag älskar också Lornas lace men de har inte lornas lace sport jag har mailat garnkorgen. Men tack
ändå...Eldstickan ;O)
Härligt med ny säng och bokhyllor

Anonym sa...

Tack för de oerhört vackert inslagna paketen. Som du vet har jag planerat att spara dem till julafton, så jag bloggar om dem så snart jag har internettillgång efter det! Troligen på annandagen!