söndag 25 oktober 2009

Nystart i bloggen

Ett långt uppehåll har det blivit i mitt bloggskrivande.

Tack för alla hälsningar och kramar som kommit! Och ett alldeles särskilt tack till Carina för utmärkelsen hon skickat och för att hon genom sin snabba snabba anmälan lyckades ordna platser till Stickfest i Väst, Siv, inte bara för egen del utan också för mig. Det är verkligen något att se fram emot i höstmörkret.

Försöker förgäves placera in en bild på utmärkelsen här, så som jag lärt mig göra men just nu vill det inte alls funka. ??? Som vanligt blir jag irriterad, inser att något dumt fel gör jag.

Istället kommer här uppgiften kopplad till utmärkelsen, 10 saker om mig:

1. Jag älskar frukost med grape, banan och musli i filen (det går bra med kiwi, nektarin och vilda bär också), färskt bröd med smör och ost och the och naturligtvis morgontidningar. (DN och Sundsvalls Tidning). Samt gott om tid.

2. Jag är dålig på att plocka undan efter mig och att städa. Får alltid till växande högar med ditt och datt utspridda överallt i lägenheten. Feng Shui är inget för mig.

3. Mina bokhyllor är ständigt överfulla trots utrensningar regelbundet. Även garnförråden är välfyllda.
4. Jag gillar att åka tåg med böcker, stickningar och ordentlig matsäck i packningen.

5. Jag spelar dagligen Harpan på datorn.

6. Jag är ingen tävlingsmänniska. Vägrade gå på gympan i slutet av gymnasiet. På den tiden 60-talet) ingick inte motion eller konditionsträning i gympan, åtminstone inte i Trollhättan.

7. Jag trivs vid och i havet och i fjällen ovan trädgränsen.

8. Jag reagerar skarpt mot maktmissbruk och är inte rädd för att säga vad jag tycker (vilket kostat mycket under senare år).

9. Jag tycker om att äta och dricka gott i sällskap med vänner.

10. Jag är en kulturtant som både gillar att titta/lyssna på kultur i många former och att själv utöva kulturella aktiviteter tillsammans med andra. som bla att spela folkmusik och sjunga i kör. Handlar regelbundet kläder från Gudrun Sjödén....

Att stickning och läsning är huvudintressen vet ni som läser här redan. Återkommer till dagsläget på de fronterna imorgon.
1 kommentar:

Carina sa...

Välkommen tillbaka, jag har saknat dig. Visst är det kul att vi kom med till Grötö och jag ser verkligen fram emot det.

Spara ner bilden på utmärkelsen på datorn och ta den därifrån. Funkar bättre ibland. Men ibland vill liksom allt bara jäklas med en. Roligt att läsa lite mer om dig och insåg direkt att vi har en hel del gemensamma nämnare. Fler än de vi redan konstaterat.