torsdag 3 september 2009

Sockgömma med sockar

Visst är den fin min nyinköpta sockgömma! Det är första gången jag har gjort en beställning av Stickfrossas vackra stick-hjälpmedel. Varje fredag lägger hon ut handsydda stickgömmor, stickfodral, stickväskor mm på sin blogg. Länge har jag tänkt unna mig något men har varit för glömsk på fredagarna och sen är det slutsålt. Förra fredan kom jag ihåg mig sent på kvällen och det visade sig bara finnas en stickgömma kvar, som sen hann säljas medan jag skickade mitt beställningsmail. Hann inte ens bli besviken eftersom Anna genast mailade och erbjöd sig göra en extra. Hann inte heller vänta, direkt efter helgen damp det ner ett litet rödprickigt paket i brevlådan. Jättetack, Anna, så fin och välsydd.
Genast fick de pågående sockarna i Cinas underbara handfärgade garn flytta in. Långsamt växer de fram, roliga att sticka, mönstret av Cookie A påminner om hennes Pomatomus som fanns med i Sticka Meras sockklubb förra året. Rick heter detta och finns i hennes fantastiska sockbok Sock innovation.
Vad som inte är lika roligt är att jag även denna gång, liksom med Pomatomus-sockarna antagligen stickar med för tunna stickor, dvs de kommer att bli för smala för mina fötter.

3 kommentarer:

Bloggullet sa...

Tack för dina fina ord på min blogg.

Sån härlig färg du har på stickningen, alldeles lysande på något sätt.
Ha en bra dag.
Kram

teresa sa...

Tråkigt när man stickat för trångt! Men då kan man ju ge bort strumporna (till någon som förstår hur mycket arbete som ligger bakom).
Jättekul att läsa din genomgång av lästa böcker! Mest sugen blir jag på Siri Hustvedts bok, gillade hennes förra.
Ha det bra!

Tant Kofta sa...

Hej!
jag skulle så gärna vilja visa en bild av din fina kofta på syfestivalen.
Hör av dig till tantkofta(a) hotmail. com.
Många hej fr. Koftan