onsdag 12 maj 2010

Kalla dagar

Vitsipporna och blåsipporna blommar, björkarna knoppas men det är svinkallt ute. Idag har jag gått på långpromenad (drygt 12 000 steg) på delvis tidigare okända gator i Sundsvall. Tittat på ett hus som är ute på marknaden som Åsa med familj hoppades ha en chans på, men de blev tyvärr överbjudna.
Är påväg ner till västkusten på lördag och har hoppats på att möta våren där. Men enligt TV-vädret såg det inte så hoppfullt ut.
Ett kort stickcafé blev det ikväll, vårt kvällsöppna fik stängde tidigt eftersom det är helgdagsafton. Jag håller på med andra sockan Falling tears, riktigt trevlig att sticka, är också nöjd med resultatet. Påminner om Nidarosdomen, sa Åsa när hon tittade på den färdiga sockan tidigare idag, hon menade både färgen på fasaden och att mönstret är i  gotisk form. En kul jämförelse tycker jag, som inte har någon bild att illustrera med just nu.
Jag längtar efter riktig vårvärme och njutfull utestickning i solen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jättetrevligt att få vara med på ert stickcafé förra veckan, lite synd att det är så långt till Sundsvall. Jag hoppas du får det trevligt på västkusten!

Carina sa...

Här är det sol och riktigt varmt idag. Blåser visserligen men dock varmt ändå. Välkommen till Halmstad föresten. Hoppas vi syns när du kommer. Tyvärr inget stickcafé under de dagarna du är här.